Anotace: Nalej mi 14. 4. 2022
Nalej mi čisté pravdy.
Neumíš to.
Umíš jen střiky.
Ředíš pravdu, protože si myslíš, že je pak lépe stravitelná.
Ředíš pravdu, protože si myslíš, že víš líp, kolik toho snesu.
Snesu toho hodně.
Ale ředěnou pravdu ne.
Nechceš mi ublížit,
tak ředíš pravdu
a ubližuješ tím
stokrát
víc.
Pravda je tak otravná, že ten jed užíváme jen po kapkách. :-) Ředíme ji eufemismy, ironií a humorem. Tak si aspoň její hezčí část můžeme připustit.
15.04.2022 16:22:02 | Lighter
Já už ředit nechci, asi jsem alergická spíš na ten shit, kterým to řežou.
16.04.2022 21:04:16 | barking bitch