Duben.
Táhnou mlhy s hor
brání slunci vstát
vzpomínky halí do špinavé vlny
smáčí tváře a zebou.
Zamlžené zrcadlo světa
zakryje zlo i krásu
a kdo na světě je nejkrásnější – neví.
Jednou se ty mlhy zvednou
a zmizí za obzor.
Přečteno 135x
Tipy 9
Poslední tipující: šerý, Psavec, Frr, Marten, Fialový metal, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (2)