Zdání šťastné rodiny,
kde každý byl by bez viny.
Však
Co uvnitř se děje se nevidí.
Syn,
dnes narozeniny slaví
10,
Tak hlavně klid a zdraví.
Hlava mě bolí,
o zbytku nemluvím.
Proč to vše snáším
proč vzteky nebulim
Neumím to,
není kde a komu.
Letité zoufalství
hraní si na pohodu.
Útěky do pryč
Chvilky pochopení
Doufám,
že se to časem změní.
Jinde,
s jinou,
jinak
Ve dvou.
~☆~