vždyť bych tě mohl mít
Anotace: nebo taky ne...?
tmě vládnou tvé oči černé
pohledy upřímné, věrné
prý fajn kluka máš vedle sebe
kterému z tebe trochu jebe.
motáš mu hlavu a ani nevíš jak
z toho klidu přede mnou přechází zrak
z klidu, co věští tvou nevědomost
já už toho zmatku mám trochu dost.
co zasloužila bys, nemůžu ti dát
a tak mi zbývá tu jen v objetí stát
čekat, až povolí jeden z nás
černý konec bude všech těch krás.
Přečteno 166x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Lexi, Fialový metal, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (3)