Anotace: ?
Jo už..:) unaven..usínám...jste super holky...ještě, že jsme se tam odchytli...bo jinak nevím..:)))
01.04.2007 11:34:00 | Favi
Tvoji poezii taky můžu a jsem ráda, že zas od tebe něco čtu.. je má chyba, že sem tu nebyla a čtu až teď, ale co už. Moc dobrá báseň...
20.03.2007 19:29:00 | BlackTangerine
... mám trochu problém s tvary jako "rmoucen" ... přijde mi to příliš knižní ... bacha, leze Ti sem CIA ... 8-)
20.03.2007 15:49:00 | JardaCH