Láska - páska
Anotace: ....mlsně mlaská na běláska
Láska je zlá nemoc, viry se jen hemží,
zasáhne Holomǒc i Londýn nad Temží.
Láska vždy vítězí, drtivě a plně,
platí to v Zambezi, v Grǒnsku i v Kopidlně.
Tu lítou potvoru nás kosit baví,
s prackama nahoru padáme jak srabi.
Chátráme na duchu, hormony jsou v křeči.
Nejdřív je ejchuchů, v závěru se brečí.
Romeo s Julií - to je teda nářez
Že láska zabíjí , chápe snad i pařez.
Řečiček sladký proud, večeře u svíček,
to chlap chce zasunout "do zámku svůj klíček".
Slečinka s volánky, výstřih Macochy zvící,
leč v plánu líbánky a ortel na radnici.
Láska ti natrhne splašené perutě.
Kdo před ní nezdrhne, bude sežrán krutě.
Přečteno 169x
Tipy 10
Poslední tipující: Marten, sluníčko sedmitečné, Psavec, Kan, mkinka, Sonador, J's ..
Komentáře (6)
Komentujících (4)