Malovaný sen.
Hej, pane malíři,
namaluj mi sen,
co v hlavě mé zavíří,
ano, právě ten.
Namaluj, co se mi zdálo,
udělej vše, jak má být,
jistě toho není málo,
co musíš ze snu zachytit.
Chce to hodně fantazie,
namalovat vyprávění,
sen malinkou chvíli žije,
proletí a víc už není.
Přečteno 150x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Protos1182, šerý, Psavec, mkinka, Amonasr, Pablo Kral, J's ..
Komentáře (7)
Komentujících (4)