slovo
A na počátku bylo Slovo
jen jedno Slovo u jednoho
dnes hlučí tady řečí mnoho
toť dílo zdá se mi ďáblovo
To Slovo každý s gustem pitvá
O pyšnost strhla se tu bitva
a z bitev válka rozpoutaná
jen bolest zůstala tu sama
Přečteno 207x
Tipy 3
Poslední tipující: Fialový metal, Sonador, Jan Kacíř
Komentáře (1)
Komentujících (1)