O růži.
Koupil jsem tři růže,
ale jedna zvadla,
možná za to může,
že stála nejblíž u zrcadla.
Krása se s krásou málo snese,
a závist svoje udělá,
krása jinou krásu neunese,
pak utrápí se docela.
Přečteno 176x
Tipy 9
Poslední tipující: šerý, zdenka, Marten, Psavec, Jan Kacíř, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (2)