Provázet jedny kroky svými
pomáhat řešit - starosti, splíny.
Neptat se proč, prostě tam být
společně tak cestou tou jít.
Dny, noci, horko i mráz
to něco, ve dvou jde snáz
Krásno i splín
Ve dvou lépe se jde s tím
Když dá se spolehnout.
~☆~
Každý potřebujeme někoho na koho se můžeme spolehnout, nikdo nechce kráčet životem sám
21.04.2022 07:16:26 | Marry31