zvolna kvete, směsice vůní
barvy v koberci, něžně se tlumí.
Zavřené oči, na víčkách stíny
vůni vnímáš jak nikdo jiný.
Ty jsi Ty , uprostřed květů
Na louce bosa, koupeš se v vůni.
Tak jako jiní koupou se v tůni
kde potom smočíš nohy své.
Na sklonku dne
na sklonku noci.
Vůně nádherná
kol Tebe se točí.
~☆~