Kolotoč života
Mohou to být dny, či týdny,
kdy se naše životy jen tak líně, jako klidná řeka, plouží.
Dokonce i mnoho roků,
než osud rozhodne se změnit směr svých kroků.
Pak najednou dostáváme ránu za ranou, zleva i zprava.
Blesky nám lítají nad hlavou, špatnou střídá ještě horší zpráva.
Ráno vstáváme s obavou, co přinese další den.
Ač bezvěrci, modlíme se k Bohu, kéž je to jen špatný sen.
A tak to jde dny, či týdny,
kdy naše životy, jako divoká řeka, bouří.
Dokonce i mnoho roků,
než osud rozhodne se opět změnit směr svých kroků
Přečteno 164x
Tipy 3
Poslední tipující: barking bitch, Kan, s úsměvem na tváři
Komentáře (1)
Komentujících (1)