Moci dovolit si odpočinout,
nebýt stále jen ve střehu
Neřešit "sračky" , a v noci pod peřinou
Moci se něžně přitulit.
Vědět že umíš žít
Blbosti v hlavě neřešit.
Projít se, proběhnout
Na výlet vyrazit.
Žít a uvnitř smysl mít
Nebát se ve všem Tě podpořit.
Nediv se, že to tak uvnitř mám
Když bez Tebe si přijdu nějak sám.
Ten klid v myšlenkách na Tebe
Ta vůně pohody
Na otázky některé
Znavené tělo odpoví
Jak loď co hledá přístav
Pramice, co sjela říční splav
Aktivně žít a odpočívat
A blbostmi se neužírat
Být a žít
~☆~