Kameny.
Kdyby mohly kameny
vyprávět svou historii,
jak žily, a jak žijí.
To ví pouze prameny,
co kolem nich se svíjí
na své pouti k řekám.
K nim při pití si klekám,
na oblé kameny,
když sluncem, létem znavený,
na stín soucitný čekám.
Přečteno 118x
Tipy 12
Poslední tipující: jitoush, Fialový metal, Marten, šerý, Psavec, ukrytá v máku, Amonasr, Frr, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (3)