V Hodoníně na záchodě visí moje brýle.
Že jsem je tam zapoměla, to byla ta chvíle,
myslela jsem - ztratila jsem se snad v tomhle městě?
Že je nemám, zjistila jsem na zpáteční cestě.
Už tam pro ně nepudu, brýle jistě jsou v čudu.
Kdo je najde, tomu přeju ať mu slunce zacloní!
Byly totiž proti slunci, no a ještě zánovní.