Povím i nepovím ?
Na schodech nahoru hledám !
Dolů se nedám ?
Otlučený vlastní silou !
A energii zbylou ?
Rád posílám ... Všem co hledají.
***
Hezké odpoledne a ať se daří.
24.04.2022 15:54:51 | Fialový metal
V peru jsem měla příběh bezdomovce.
Psal by se těžce.
Lidé pod mosty však snu věří, že teplo
dá Vesuv i příměří.
Mají různé etudy.
Byly tady. I kapitoly ponuré vody.
Žijí mezi námi i chodí lavinami.
24.04.2022 11:38:46 | mkinka