Jsem tam, kde
Jsem tam, kde krev a pot splývají,
zuby, oči, strach
Jsem tam, kde jim z očí čiší dychtivost
a hlad a vím
Jsem tam, kde se duše ztrácí v hlubinách
špíny světa
Jsem tam, kde tě sledují stovky očí, lesknoucích
prahnoucích po tvých slzách, žízeň
Jsem tam, kde nenávist překročila hranice
čeho?
Jsem tam, kde není kudy
dál
Jsem tam s tebou, s tebou
a směju se šílenství
Jsem tam, kde zůstaneš v komatu,
dokud tě nepohltí.
Přečteno 183x
Tipy 7
Poslední tipující: kudlankaW, Frr, Donutkaa, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)