Anotace: Lepší to nečíst
Podivný stav, ten pocit mysli.
V prázdnotě hledání snu .
Ozvěny ve stínech pomezí.
Vzpomínky střípků chvilek dnů.
Ticho, vlhko, tma
Ta kobka je tak příšerná
Beznaděj, smutek a nechuť
Být si vězením.
Pozdě začít být
Uzavřít zamknout tenhle cit.
Nebýt a nebo být?
Když většina je za zdí?
Jsem snílek, co touží
po klasu v poli jenž jiný našel.
To pole někdo kolem zasel
Však ploty kolem stojí.
Ploty a zdi, depku zasévají
Za plotem na lásku si hrají.
Mám pastelky, křídy a verše
A maluji, píši po svých zdech.
(Vzdech)
Co chybí - není
Básníka - pitomé snění
Sám v sobě, před sebou i světem.
Listopad lepší pak než květen.
Obejmout a jinde cítit
Ruku podat něžně chytit
(Brečet)
Netajit city
Žít
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~☆~
netajit city... proč jen věci, co zdají se být samozřejmé, jsou někdy tak těžké...*
25.04.2022 04:58:26 | Sonador