lavina sněhu hoří mi svět se do útrob se boří
nesnadná odpověď zdá se nevyhnutelností obří
ztratil jsem pojem o tom v čem tkví puch štěsteny
ztrácím pojem odumírající vznětlivý dojem libozvučný
upoutaný paralizován zalitá odpověď na dně proměny
rozbitý na nepostřehnutelné mrskající se kousíčky čehosi lascivne se tvářící
fakty zcela ubodán hledám kousek něčeho co nahmatat lze
je mi zcela zle až nevlídně kolik stojí něco co tě tolik ochromí
kde se to kupuje odprodám značka zcela výhodně stroze vykuchán
pro vás speciálně akce dne z balíčkem pokrytectví teď se nosí
kdo jsi ty co před výlohami obchodů se mnou jdeš až do pekel
svět plný hesel slov proměněných do jazyka nanicovatého primitiva
svět nosit na ramenou to je tíha je to dřina stačí jen ten svůj potěžkej ho řekl kdosi
provinile podívám se do svých očí je tam někdo haló kdopak nejsi
utržená jednotka jedné zatoulané bytosti ustřižen náhle usvědčen z nežití
prý jen podmínku dostaneš na tisíce let zostuzen svou nepřístojnou dekadentností
když kosou kosíš jak ji nosíš na rameni a co sekáš že by lidské hlavy zcela bez námahy
čtyři nohy nebo jen dva pahýli potom ty ruce stejně si jen zvíře neli více spíše méně odkud pak jsi
to tvé plémě zabíjí vše bez výstrahy laciná pachuť krve ztéká ti po tváři neplač radši to už uzavři
Něco v tom je... a je těžké to uchopit.
26.04.2022 03:40:25 | MonoGame