Anotace: ...
mám v hlavě bitevní loď
plnou mladých opilých Romek
které ještě včera
breakovali na hrobech
svých vzdálených příbuzných
je tam rodící handicapovaná fenka vlčáka
s krásnou bílou lysinkou na krku
je tam jedna zlá stařena
která je z kůže stažena
pomalu vařena
hlava i ramena
je s ní amen
ramen
o tuto polévku
je obecně zájem
je tam tříletý kluk který nevidí
odtržení člověka od lidí
zachraňte někdo tu loď
a její pasažéry
byla by velká škoda
kdyby skončila
na dně mé hlavy