Pražské povídání
Anotace: Malování slovy 2022
Život lítá jako třísky.
Z různé vísky.
Pochmurno i oblačno.
Krásné čisté dno.
Jsme kouzelníky
a sbíráme pětníky.
Štěstí z píky.
Dobré mísy.
V městské zástavbě
žiji a den piji.
Nuselský most nese příběh,
co lidská duše snese.
Ach, cesty měst jsou temné
i milé a něžné.
Fugnerovo náměstí se zelená.
Tulipány má mysl počítá.
Jaro přichází.
Mám triko s květy.
Z hlavy vyndám cáry.
Život je krátký
a myslím na pohádky.
Žal má zátky.
Úsměv Praho.
Dala jsem Ti mnoho
a jedna báseň dá ticho skoro
i zamyšlení, že jsi více
než člověk sám ví.
Dumám a hluk nevnímám.
Jsem místní, povídám.
Tam ta dam.
Přečteno 157x
Tipy 12
Poslední tipující: Zbynislaw Thinkiewicz, Petbab, Amonasr, Fialový metal, Marten, Dejvis, Vivien, Frr
Komentáře (12)
Komentujících (7)