temná ulice
do sebe zavěšení
možná trochu zasnění
jdeme temnou ulicí
pod lampou lehce zářící.
svým pohledem tam tvé oči zkoumám
avšak nic nového nevykoumám
než to, že barvu kávy mají
a že se mnou si trochu hrají,
jsi anděl v těle bohyně
jednou utopíš mě ve víně
já ďábel v těle příšery
moc nízký na tvé poměry.
další doteky a další obětí
bohužel teď vážně nemám ponětí
co tohle všechno znamená
proč se mi věšíš na ramena?
Přečteno 174x
Tipy 8
Poslední tipující: Kan, Sonador, Marry31, Marten, Psavec, mkinka, Protos1182
Komentáře (3)
Komentujících (2)