Vzkaz z mé nedokonalé a prosté ulity. Já mám zase strach z dokonalých a ideálních lidí. Je jich všude, jak naseto!
27.04.2022 17:16:41 | šerý
Děkuji za podporu. A ještě se bojím myší. Když jí Mkinka přinese, vyměním jí za kapsičku, jenom si chudák kočička ještě nezvykla, že při pohledu na myš ječím.
Kdysi syn...Mami, je to jenom myš. No můj zpěv. Pomoc, myš, slyší i sousedé.
Přeji krásný večer s úsměvem na rtech.
27.04.2022 17:28:57 | mkinka