Sestry
Smrt a válka, sestry v triku
donutí tě v okamžiku
zapomenout, co je láska
nenávist jí do bot práská
silnější od času prý je
všemocnější nostalgie
vem na to jed, mu to nandá
pak teprve bude sranda
druhá světová je zpátky
s reportáží zpod oprátky
panikaří mír, hůř zle je
rudý kohout z vrat se směje
zakokrhá jednou, dvakrát
- Není zač! Uslyší pracant
ve stoje, co umí tleskat
bdíce v snách očima blejskat
oba dva táhněte k čertu
nechci světovou expertů
pacifistou jsem, snad budu
legitimním... na ostudu?
Přečteno 198x
Tipy 11
Poslední tipující: zdenka, Amonasr, Marten, Psavec, Fialový metal, Vivien, Frr, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)