Andělský sen.
Viděl jsem ve snu anděla,
bytost bez tváře a bez těla;
a podobu skutečnou ?
Měl jako husté vodní páry,
zda byl mladý, nebo starý,
dnes mohu těžko říci.
Vždy ve spánku se vrací
a když svítá, se jako opar ztrácí
za poslední tmou.
Možná je strážným andělem,
tajným a dobrým přítelem
doma, kdekoli i na ulici.
A tak, učím se žít s andělem,
s tím, co v noci zdá se mi,
není mi přítěží, ani údělem,
jen jistotou zde na zemi.
Přečteno 149x
Tipy 15
Poslední tipující: Emily Říhová, ukrytá v máku, Fialový metal, Protos1182, Sonador, Psavec, Lexi, mkinka
Komentáře (8)
Komentujících (5)