Bude líp, uvidíš
Jen cesta se občas ztrácí.
Uvidíš slunce vyjít
Na ramenou se zmenší kříž.
Bude krásně,
ptačí zpěv z stromků uslyšíš
Čistý vzduch,
na rtech zvoní smích.
Rozšířené oči modré
blankytná barva oblohy.
Bude krásně uvidíš.
Není to sen bláhový.
~☆~
Cesta je tam
i když se ztrácí
směr možná ukážou
letící ptáci :)
Pěkné to máš
27.04.2022 11:50:27 | Lexi