Taky mám jednoho pětiletého trenéra srdce. Zpívá, sviští a za ním dým. :-))
28.04.2022 12:06:42 | Kan
..jako ten Fénix...
28.04.2022 08:54:32 | Sonador
Moc děkuji. Mám radost. Zrovna mi ptáčkové štěbetají za oknem. Dostala jsem od nich múzu s milým a srdcervoucím přívlastkem. Ať slunce svítí nám a příběh lidství je v jasu krásy světům promítán.
28.04.2022 09:01:02 | mkinka
taky je teď poslouchám.... štěbetálky... jen kocour se z nich může zbláznit a vydává takový srandovní, nekočičí zvuky:)
tak hezký den Jitulko*
28.04.2022 09:03:57 | Sonador
Já jsem v noci zase kocoura přemlouvala, aby se nepral. Zpíval v tónině s druhým kocourem.
Měla jsem strach..Ty jejich árie.
Nechtěla jsem doma válečného hrdinu, prskajícího jsem ho odtáhla.Nemluvil se mnou pak než dostal hlad.
Orchestr pokračoval, ale dá. Ten druhý za zavřenými dveřmi mu říkal po kočičím, že mu ukáže příště.
Teď Jack spí s napapaným bříškem.
28.04.2022 09:10:07 | mkinka