Všem lhářům a politikům
Anotace: kteří svět k smrti utýrali
kámen kůži rozedírá
nezbývá v nás žádná síla
zmučí každou živou duši
hlínou ucpou oči, uši
lží krmí naše nitra
zaštítěni svého chytra
blbce snadno udělají
ze všech v tomto smutném kraji
krví myjí svoje ruce
přirození prostituce
plní svoje tučná břicha
žranice to není tichá
ve strachu svůj život plynu
však se z toho nepominu
strach mám pouze o svou duši
ležet v hrobě to mi sluší
Přečteno 211x
Tipy 2
Poslední tipující: Marten
Komentáře (1)
Komentujících (1)