Sbírka: Vzdoromládí
Pohasl žár léta
se vysmívají reklamy
na převlečníky.
I já tě svlékám
a beru si ten nejtěžší
kabát smutku.
Napřed jsme místo milování
bohapustě souložili.
Pak si mě zapomněla políbit.
Nakonec jsem si vzpomněl,
že tě vlastně nemám rád.
23.10.1988