Vypočítavá.
Proč se tvoje duše rmoutí ?
Tu lásku jsi přece nechtěla.
Zlomila jsi srdce z pouti,
strážného svého anděla.
Jednou chceš to, pak něco jiné,
vymýšlíš si jenom hlouposti,
to ti rozumný chlap nepromine,
moje drahá, Vaše výsosti.
Jen si sáhni do svědomí,
nestavěj se do boje,
hlavu skloň a zlo se zlomí,
co naděláš, tak to je.
Přečteno 114x
Tipy 10
Poslední tipující: Sonador, Marten, Psavec, Fil, Fialový metal, mkinka, Protos1182
Komentáře (2)
Komentujících (2)