Dny plynou jako voda
každý stále něco hledá.
Sám sebe, i k sobě jiné
než usne, pokaždé když vstane.
Pro druhé jeden,
pro jednoho - kdo.
Každý musí sáhnout
na vnitřní své dno.
I v tom málu,
i potom umět dát.
Život podpořit
i tak mít rád.
~☆~