Kruh stromů - hradba kamenná
Koruna duše - Tebou je změněna.
Koruny stromů - spletence kořenů
Nebe a zem - stvořený sen.
Uprostřed kruhu - postava tam sedí
Dovnitř sebe sama - upřeně tak hledí
Vnímá - nic i vše
Začátek úsvitu - konec dne
Duše se toulá - prostor a čas
Neví co vnímá - přehršel krás
Obrazy mysli - vnitřní jas
Náznaky času - prostorný čas
~☆~
Duše toulá se v kruhu,
ztracená v prostoru i čase,
uvnitř sebe objeví duhu,
poddá se života kráse...
Krásný pozdní večer, Míro
07.05.2022 23:45:09 | Emily Říhová
koruna duše je v našem životě jako koruna Stromu-a my jsme přece /někteří/
stromolidé**ST*
30.04.2022 11:57:55 | Frr
v korunách nebe
v kořenech žal
život je krásný
i se vším, co vzal....
...
krásná báseň*
30.04.2022 09:29:23 | Sonador