Hvězda
Anotace: Malování slovy 2022
Padá hvězda a přeji,
ať dodá úsměv,
kde je brek.
Příměří, kde je vztek.
Myšlenka prosí
mléčnou dráhu,
aby mluvila za tu a tu hlavu
a napřímila jí na tu stranu.
Den zabalil se nocí.
Kolik lidí je bez pomoci?
Nezvládnu pomoci všem.
Tak ozvučím den.
Pár slov,
tisíc semen.
Lásky jmen.
Objímám.
Slov pramen.
Přečteno 142x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, Dejvis, Frr, Emily Říhová, R.C.Šumbera, šerý, Psavec, Fialový metal
Komentáře (6)
Komentujících (4)