La traviata
Anotace: ...chodit na operu, by se Vám líbilo.
Zbloudilá.
Dovedla mě zase k tobě.
Je to myšlenka,
emoce,
tělesná reakce
a akce.
Vzdoruju marně.
Jistoty.
Jediné, co máme,
že se zase vrátíš,
a já tu budu.
Ty budeš bohatý, úspěšný pán.
Já budu hrát zamilovanou kurtizánu.
Tak známým zacyklením,
v mžiku se změním,
z nezávislé ženy,
i když se za to nenávidím.
Vzruchy.
Ty nerozumné věci,
pro které ztrácíme dech.
Možná si nadevšechno cením
...nudy.
Možná bych ráda uzavřela tolik dveří,
Jenže nevím..
..kudy.
Přečteno 166x
Tipy 11
Poslední tipující: Vivien, Sonador, ukrytá v máku, Fialový metal, Psavec, šerý, kudlankaW, Frr
Komentáře (5)
Komentujících (4)