První máj
Anotace: Malování slovy 2022
Je první máj
a stojím tu s osudem.
Posílám pusu všem,
ať mají bezbolestný den.
Ať nemají migrénu,
co svírá mojí hlavu.
Někdy se nutím do úsměvu
a cítím pohyb v nervu.
Práh bolesti různý.
Stín matný.
Rozostřený zrak.
Bůh dá mi ještě psát.
Přijímám zemských rad.
Jednu pusu chci dát.
Zem pevná.
Má mocný šat.
Necítím chlad.
Strom pusu dá.
Má mě rád.
Bolest odchází
a jdu si se slovem hrát.
Kmen pevný kamarád.
I větev dá půvab.
Seberu se z kořenů
a pak se protáhnu.
Z malátnosti povstanu.
Děkuji Bohu,
že i na bolest se usměji.
Utrpení se dočká nadějí.
Růže sílu pokládají.
Terapie slovem zní.
Přečteno 134x
Tipy 15
Poslední tipující: Kan, Sonador, R.C.Šumbera, Fialový metal, Dejvis, zdenka, Psavec, Amonasr, Miborrow, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)