Umění
máš v sobě hodně vzteku
víc než jsi schopná unést
víc než kdokoliv jiný
a tak si musíš dávat pozor
abys nepropadla nenávisti
abys nezapálila svět
lidé jako ty si vybírají
vybírají cestu zkázy
nebo cestu umění
(hudby a tichých tónů)
Přečteno 235x
Tipy 11
Poslední tipující: Marten, R.C.Šumbera, Fialový metal, Psavec, Friday, šerý, mkinka, Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)