Přesvatá Barboro, ke je něha?
Máš oči zasazené v kamení
a ta bolest, kterou konejšilas
rostla a řezala,
řezala až k mluvení.
Tak tedy slůvka
oblá a cinkavá
jako podkovičky
jako plamínky
jak ztracené hračky
tak pestrá
a tak rozháraná
se mění na pohřbu lásky
v plačky.
23.10.1988
Jo... to by šlo.
01.05.2022 21:30:35 | MonoGame