Sbírka: Vzdoromládí
Kdo máš uši k slyšení.
Slyš!
Cítil jsem jak se v místech,
kde jsme k sobě měli nejblíž,
ozval třetí hlas.
Prosebně
do mých úst se vloudil.
V té chvíli
ses zatvářila
jak mistr popravčí nad gilotinou.
Kdo máš duši k cítění.
Zapoměň!
26.10.1988