*-*Máme tu měsíc máj

*-*Máme tu měsíc máj

Anotace: ~~~~~~(:-)...

 

------------------------
~~~~~~
Máme tu měsíc máj
ten lásky čas
pod rozkvetlou třešní
bude i políbení‭?
Ten kdo je samotný
jen vzdychne,zas‭?
A na lavičce v parku
sám nehledá posezení.

Letos už odkvetly
jabloně i třešně
tak se dnes ti milí
jen pod šeříkem líbali
a to se nelíbí
té smutné slečně
proto se po parku
sama teď prochází.

A ten též samotný
s tou smutnou slečnou
v zahradní hospůdce
si našli lavičku
společnou
schůzky tam tráví
skoro každý den
a políbí se klidně
i pod zmoklým deštníkem.

/a vůbec jim to nevadí/

.........................
~~~~~~

Autor Květka Š., 02.05.2022
Přečteno 89x
Tipy 11
Poslední tipující: šerý, Kan, J's .., Fialový metal, Frr, Marten, Sonador, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

A tak je to dobře.

03.05.2022 19:14:01 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí