Ať každý říká si
co myslí se mu honí.
Však svojí vnitřní pravdu
v sobě nepředhonní.
Kdo pro koho kým je
jak kdo to v sobě má.
Jak vnímán je a cítěn
co kdo tak znamená.
~☆~○~☆~♤~○~☆~
Ať si o nás každý myslí to co chce,
jací jsme uvnitř jen těžko odhadne...
10.05.2022 22:23:55 | Emily Říhová
Přiměl jsi mě k přemýšlení... Obracím tvá slova tam a zase zpět a pokaždé mají nový význam. Děkuji
03.05.2022 20:34:47 | Lexi
No, sebe asi těžko oklamat, zde se to vnitřní já jen tak svého prostoru nevzdá.
03.05.2022 16:07:13 | Vivien