Tajemství
Uzamknuté ve tvé mysli,
bystří všechny lidské smysly.
Chráněno před celým světem,
není cizí ani dětem.
Odělo se v lesklý šat,
do světa chce utíkat.
Střežíš ho však ve své hlavě,
poradí si s tebou hravě,
trápí tě a svazuje,
na povrch vždy vypluje.
Opředené tajnou nití
určuje tvou cestu žití,
co by za něj jiní dali,
snad by ho i pohlídali.
Věříš, že ho utají,
v senzaci však doufají,
lstí tě k sobě poutají,
slova ze rtů splývají.
A teď bloudí mezi lidmi,
mění se a ohýbá,
podle něj se točí filmy,
už ho nikdo nehlídá.
Přečteno 145x
Tipy 14
Poslední tipující: V.N.Losinský, Marry31, Fialový metal, Psavec, Frr, danaska, Kan, mkinka, paradoxy
Komentáře (2)
Komentujících (2)