Znovuzrození
Anotace: po životě smrt,po smrti život
Mé srdce kamenné vsazené do ledu
ústa má nasládlá s pachutí po jedu,
ještě tě políbí a ruce ovinou
Byla´s mou manželkou studenou,mrazivou
Ještě se napiju,zazpívám vesele
ještě tam poplivu anděly v kostele,
něžně Tě pohladím,jazykem propletu
a pak se narodím do světa pamfletů!
Přečteno 435x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)