Hvězdopád.
Spadla malá hvězda
a nebe zbarvilo se do nachova,
Měsíc se v té záři ztratil,
místo ní, zrodila se nová.
Poselství zmařené hvězdy,
vesmírem se rozletí,
od planet až ke hvězdám,
v nesmírném rozpětí.
Navštíví daleké hvězdokupy,
do nových světů zaletí,
možná po cestě zbloudí,
a bude se toulat staletí.
Přečteno 135x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, Fialový metal, Sonador, Medved23, Psavec, Lexi, mkinka
Komentáře (8)
Komentujících (5)