Anotace: ...
hm. ták tuhle si zkusím přečíst ještě za čas, jako líbí, ale někde mi místy uniká :-)
20.03.2007 20:47:00 | Melfëa
Njo, dycky mi chybí upe pochopení pro smysl tvojí poezie... ale to je mi fuk, pře stejně tvoje básně mám víc než v oblibě. I tuhle.
20.03.2007 19:24:00 | BlackTangerine
Sedím u počítače, chci napsat něco velkýho a prostě nemůžu. Chybí mi slova. Ty mě vždycky dostaneš.
20.03.2007 18:47:00 | lidus