Plácám se v tom,
a o co tady běží?
Většině
tak mohu věřit stěží.
Někomu věřit málo
někomu ještě míň.
Někdo probudí
pak ve mě skrytý splín.
Jen někomu se věřit nebojím
na otázku pravdu odpovím
Bez vytáček a skrytých tvarů slov.
Jen někomu něco bych říci moh.
Nekdo to chápe, jiný ne
nemusí být to vždy rozumné
I bláznivé se to může zdát
Jen někomu něco říci i psát.
Věřit
~☆~