A nocí obcházej bytosti...
Postavy s lebkami divokých koček,
postavy ženských boků a vlasů,
kéž ať mne některá vykostí!
A buben má z mých ostatků!
Až přijde vítr od Severu,
donosí v sobě naši dceru,
zas bude všechno v pořádku...