Jablko poznání.
Jablko mi podala,
i když sama byla k nakousnutí,
ale, aby u mě zůstala,
prý ji nikdo nedonutí.
Jen na chvíli poseděla,
ani tu kávu nechtěla,
na hodiny se zahleděla,
a už se schodů běžela.
Sotva se mihla na ulici,
a za rohem mizela,
upustil jsem svoji lžíci
a ztratila se docela.
Zas jedno marné seznámení,
co ztraceného času .
Najdeš tam, kde cit není,
jenom chladnou krásu.
Přečteno 157x
Tipy 13
Poslední tipující: Fialový metal, Marten, Amonasr, zdenka, šerý, Frr, Psavec, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)