Vyjde slunce, osušíme tvář,
úsměv do očí se vrátí zas.
V slunci zasvítí tajemný vlas
něha a krásno přijde zas.
Dobro v srdci svém Ty máš
spoustu a Ty to přeci víš.
Ať jiný z hlouposti,
sám nese svůj stále těžší kříž
Jsi úžasné stvoření
Jen někdo to však ocení
Jsi víc, tak už to víš?
Proč některým nést jejich kříž.
~☆~