Chybíš mi
Já vím, dávno jsi mi slzu utřela.
Já neskončila tím, že jsi umřela.
Vzpomínám si, jak přednášela jsi mi Vodníka
a já to nechtěla.
Babi, už zase vstávat, trhavě jsem bručela.
Pořád jsem ta malá holka,
co hledá kašpárka na hraní
a protivná je od svítání.
Probudíš mě někdy zase s Erbenem?
Slza padá a hádky necháme za schodem.
Rok a něco utekl a štěstí věří za krajíc.
Výčitky nechám jít.
Nejsem dokonalá a nechci se příst.
Drží mě Tvá niť.
A Tvůj hlas - ze dna se postavíš.
Jednou bude líp.
Pojď, mám buchtu, budeme spolu jíst.
Vzájemnost nedá se vzít.
Přečteno 243x
Tipy 17
Poslední tipující: Dejvis, Lord Tourette, Lylča, Kan, Fialový metal, Frr, Emily Říhová, Psavec, Aida, šerý, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)