Tak ta je vážně skvělá :)
08.05.2022 22:27:50 | Narra
Tedy Mirku, dílo zní, jak moudrá bajka. K tomu prima závěr, ale to je u tebe již tradiční počin, který by Ti mnozí tvůrcové mohli závidět* Jsem rád z tvé publikace.
Zkrze tvého pauzírování, Ti asi začnu říkat "Brouzdal." :-)
08.05.2022 18:28:43 | šerý
Brouzdal zní dobře, lepší než Brzda:)
Ono to není nikterak záměrné, vskutku pouze nestíhám šlépěje času a velice si vážím mnohých zdejších básnířek a básníků. Stále více si díky nim uvědomuji, že slovo tvoří dobrý den.
08.05.2022 23:42:37 | Now
skvělé, děkuji.
08.05.2022 09:57:17 | Slav Milo